Auto Cosmetica Schellekens
is ALTIJD bereikbaar!
06 25 362 422 en info@autocosmetica.nl

autocosmetica

WaxGuard: duurzame lakverzegeling mét garantie!

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. een WaxGuard lakbescherming voorkomt dit en houdt de lak in optimale conditie!

De duurzame WaxGuard beschermlaag wordt zorgvuldig aangebracht op de lak van uw auto. Deze bescherming zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt en de diepe glans langdurig behouden blijft. De levensduur van de laklaag wordt aanzienlijk verlengd. Ook kunnen insecten en vuil zich minder goed op de laklaag hechten, waardoor het schoonmaken van de auto eenvoudiger wordt.

De WaxGuard behandeling wordt uitgevoerd door professionele WaxGuard specialisten. Zij zijn speciaal gecertificeerd voor het aanbrengen van een WaxGuard lakverzegeling en werken volgens een vaste procedure

Jarenlang onderzoek, tienduizenden behandelingen en ervaring in de meest uiteenlopende klimaatomstandigheden geeft ons een grenzeloos vertrouwen in WaxGuard. Wij geven u dan ook een langdurige schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling! Bij een WaxGuard behandeling ontvangt u de speciale WaxGuard membercard. Hiermee profiteert u van interessante voordelen bij de aankoop van de professionele onderhoudsproducten van WaxGuard.

WaxGuard is de beste investering in de lak van uw auto!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Auto Cosmetica Schellekens of bezoek de website van WaxGuard.