Volkswagen Golf 2 in topstaat!

1.6 Benzine, 1986, 141.000km

Waar vind je dit nog…

Nou, bij Auto Cosmetica Schellekens!

Een werkelijke tijdmachine… deze Volkswagen Golf type 2. 1e serie uit 1986. Destijds best een dure aanschaf, namelijk een 5 deurs! 1.6 benzine motor (EZ), metaallak, zowaar een CL uitvoering! en een 4=E bak, lees 5 bak. Dus op de snelweg mooi rustig en relatief zuinig. Oja, radio voorbereiding kon er niet meer af… wel heeft de 2e eigenaar er een moderne radio in gezet zonder de originaliteit aan te tasten. De radio antenne is aan de binnenzijde van de voorruit geplakt. Zelfs de hoedenplank is origineel en onbeschadigd!

De Golf verkeert in vrijwel nieuwstaat, op het rechter achterscherm na de 1e lak! Absoluut roestvrij! Perfect interieur en onbeschadigd dashboard… Ruim 35 jaren jong… Mooi hoor!

Compleet en aantoonbaar door specialisten onderhouden, de Golf rijdt, stuurt, remt en schakelt perfect. Natuurlijk zijn de boekjes en complete sleutelset aanwezig, evenals het originele metalen sleutelnummer labeltje. Trouwens, alles werkt nog met 1 sleutel…

APK 12-2023 en deze Golf valt in het kwarttarief. Met een gewicht van 850kg is dat ook weer een meevaller!

!!! Verkocht !!!

Hebben wij uw belangstelling gewekt? Natuurlijk! Voor meer informatie stuurt u een mailtje. Dat werkt het snelst en is het gemakkelijkst.