Nieuw binnen!

De tijd heeft stil gestaan…bij deze fantastische Volkswagen POLO 1.0 cl Coupe uit 1991. (type 86C) Nieuw gekocht toen de 1e eigenaresse 59 jaren jong was! In de jaren 70 in Made een garagebox gehuurd waar dus ook deze POLO, tot dat ik ‘m kocht, binnen heeft gestaan.

De POLO verkeerd in een UNIEKE staat! 1e lak, 1e bumpers, schakelaars e.d. allemaal in absolutie nieuwstaat. Schade vrij! ook de bumperhoekjes…  De POLO voelt dan ook alsof zij net uit de showroom is komen rijden! Nimmer getectyleerd, hoeft ook niet want de POLO is af fabriek in een wax gezet. Ook deze verkeerd in uitmuntende staat!

Schrik niet…in 32 jaar toch 71000km gereden… Op onderhoud is vanaf 2005 wel wat bezuinigd. Tot die tijd is de POLO door de VW dealer onderhouden. Nadien een plaatselijk autobedrijf getuige de vele onderhoudsfacturen en uiteraard ingevulde onderhoudsboekjes. Natuurlijk zijn ook alle sleutels aanwezig, alles werkt nog met 1 sleutel.

Ik heb de POLO inmiddels groot onderhoud gegeven, de distributieriem is vervangen, wielremcilinders achter zijn vernieuwd en verder alle filters. Klaar voor weer 70000km!

De POLO heeft een 4 tal kleine restyledeukjes welke er voor de verkoop nog uitgehaald kunnen worden.

Technische gegevens:

VW POLO 86c 1.0 AAU motor 3drs Coupe
Gewicht: 767 KG
Vermogen: 45PK
4 bak handgeschakeld
APK 8-2025